tirsdag 19. april 2011

Mørke påskefristelser... :)
Fikk så innmari lyst på muffins! Har lenge hatt lyst til å lage en peanøttsmør-glasur, og nå har jeg finni oppskrift på en på nettet! Dette ble bare sååå godt! Selve muffinsene er laget på en brownies-basis og de er mørke og saftige.

Salte peanøtter og sjokolade er bare så godt sammen!! Og det er jo påske..... Tror nok disse holder seg en stund også, og det er jo smart! Hvis ikke jeg spiser de opp med en gang da!

Peanøttsmør-frosting:
Til 12 cupcakes

2 dl melis
2 dl kremet peanøttsmør (ikke bruk den med grove biter)
75 gr smør
3/4 ts vaniljesukker
1/4 ts salt
1 dl fløte
I bollen  har du melis, peanøttsmør, smør, vaniljesukker og salt. La mikseren gå på medium-lav hastighet til blandingen er kremet.
Tilsett fløten og la mikseren gå noen minutter på høy hastighet til blandingen er lys og jevn.

2 kommentarer:

  1. God kveld fru Eriksen!
    Oi, oi, oi! For noen fristelser! Du bor ikke langt unna...fikk nesten lyst til å bli ringe-sent-på-døra-plager he he! Nei, jeg er strengt oppdratt, sånn vil jeg ikke være. Den oppskriften skal jeg også google! Ha en fin muffinskveld - snart begynner påskekrim på NRK! Digger påske med krim&søtsaker! (Må innrømme at jeg har begynt å på egget, dvs. spiser i smug, he he)

    SvarSlett
  2. Hehe! Det må du bare gjøre! Fy, må vente til lørda`n med egg!!! Tatt handlerunda i dag, så nå overlever vi nok denne påska også... :) Ble med litt søtsaker i handlekurven. spørs om jeg ikke må prøvesmake litt...

    SvarSlett