søndag 17. april 2011

Gullkorn og blomsterjord....

Sitat, Tobias 6 år: Vi har fin utsikt vi, som kan se helt til Egypt! Jaja, jeg skjønner jo hvorfor han sier det, selv om pyramiden han ser fra hagen vår er minnehallen i Stavern. Morsomt med alle disse gullkorna som kommer.
I dag sa han, mens han hjalp meg i blomsterbedet: Mamma, kan skrukketrollene leve uten jord? Ja, vi har jo sånne i kjelleren også, så det kan de, svarer jeg. Og da kom det fra han. Ja, de har jo føtter, men det har jo ikke meitemarken. Så den må bare smyge seg i jorda... Jeg måtte le litt!
Fikk gjort en del i hagen i dag. Fylte et helt trillebårlass med ugress og vissne blomster. Tobias hjalp til, men det var mest stas med alle markene og skrukketrolla som dukket opp mens vi holdt på. Deilig å se at både løyntnantshjerter og pioner er godt igang med spiringa. Tulipanene har begynt å blomstre! En deilig vårdag....


1 kommentar:

  1. God kveld Fru Eriksen med utsikt!

    Sønnen din har herlige refleksjoner! Minnehallen og Egypt, fantastisk! Jeg var faktisk i "Egypt" i går og fotograferte. Ja, dere er heldige som kan se favoritt monumentet mitt til enhver tid!

    Så flink mor du har! Hun har laget grønt og skjønt servise. Jeg har også holdt på i hagen i dag og jeg har bakt gulrotkake til min gamle mor. Nå, griller vi faktisk og det skal smake! Her i huset er det mannen som er lager mat. Jeg står bare for prat, he he. Ha en fin kveld!

    SvarSlett