torsdag 28. april 2011

Liv i hagen!

lille humla koser seg i løyntnatshjerter
Det er virkelig stas å være ute i hagen nå. Hvis jeg står helt stille kan jeg se og høre det vokser... nesten i hvertfall! Helt utrolig hvor mye som skjer fra dag til dag! Var ute nå og la ny jord i alle blomsterbedene. Og det blir så fint! Helt til pus finner ut at han skal grave litt der... hmm.. Uansett, en herlig tid! Hvite knopper på alle frukttrærne. Det vakreste som finnes er vel blomstrende frukttrær i grønne vårhager... Gleder meg! Snart helg og håper på fint vær. da må nok gressklipperen ut på tur også. Urtene spirer og gror. litt rømme og hvitløk, og en liten kvast av alle urtene blir lett til en super urtedressing til grillmaten!
I løpet av få dager har de små spirene vokst seg til en stor rabarbrajungel! Gleder meg til saft og marmelade!!

Taustigen i plommetreet som gir oss de beste plommene!

 Tulipaner... Noen nesten ferdig blomstret, andre i knopp.

Hvite rips...


Min favoritt... Lilla tulipaner!

kruspersille, timian, oregano og gressløk.

3 kommentarer:

 1. Herlig hageliv-bilder du viser! Jeg har også holdt på en liten stund i ettermiddag. Pluss begynt på det årlige "mord-prosjektet"; drepe iberiasnegler!

  SvarSlett
 2. Heldigvis har vi sluppet unna de sneglene! Her har vi pinnsvin som er glad i fruens cherrytomater... hehe! Når vi hører smattelyder i mørket, er det bare herr pinnsvin som er på slang... :)

  SvarSlett
 3. Ja, virkelig flotte hagebilder! Får meg til å skjønne at jeg har et stykke å gå når det gjelder egen hage. Rettelse: Hageflekk!

  (Sikker på at det ikke er naboen som smatter på cherrytomatene?) ;)

  SvarSlett