onsdag 14. september 2011

Den nye lunchmenyen!!!!

Nå er den ute på hjemmesiden!!! Fannys nye lunchmeny!!!! :) Vi samarbeider med Spenst og lager sunn og hjemmelaget mat med langsomme karbohydrater.

Det er alltid spennende med nye retter å lage, og å høre tilbakemeldinger fra gjestene. Hittil har det vært mye positivt å høre!! :) Det er moro!!


Bilde lånt av www.fannycafe.no
Hadde vært hyggelig med flere nye fjes på Fanny, så kom gjerne en tur innom! :)

6 kommentarer:

 1. Her må jeg få tatt meg en tur! Mamma skryter jo så av maten deres! Vi snakka om det i helga, at vi må ta turen til deg :D Masse godt!! Klem

  SvarSlett
 2. Hei så fin blogg du har ;) Lunsjmenyen er helt etter min smak, så da vet jeg hvor jeg skal innta lunsj når jeg er i dine trakter. Oppskriften på plommesyltetøyet ditt skal jeg prøve, min søster har mengder av plommer. Gleder meg ;)

  SvarSlett
 3. Hei Kathrine,
  Jeg har litt dårlig samvittighet for to ting. For det første fordi jeg har vært en laber blogger - og kommenterer - i det siste. For det andre fordi jeg var en kjapp tur innom LM på mandag og ikke rakk å gå innom kafeen. Rett fra jobb. Rett hjem til kjøring og henting.
  Men jeg ser frem til å hilse på deg og smake på den gode maten igjen. Må få til det. Det er bare ikke så lett med 100% stilling i Tb.
  Klem fra Heidi

  SvarSlett
 4. (PS. Godt du ikke skrev detaljene rundt det ene bildet;)

  SvarSlett
 5. Spennende!
  Skal ta meg en tur innom neste gang jeg er østover:)
  Klem Gitte

  SvarSlett
 6. Hørtes godt ut :)
  Send en smaks prøve hit :))

  Klem ♥

  SvarSlett