fredag 3. juni 2011

Liv i drivhuset!!

 Skal si det gror i drivhuset om dagen!!! Sola skinner og himmelen er knall blå her i Larvik! Ikke en sky i siktet. Deilig! Første helga på veldig lenge jeg har fri! Det skal nytes!! Var en tur i hagen og sjekka ut alt som gror... Reddikene er ferdige til å spises og ruccolan smaker ruccola.... :) Slenger med noen bilder!!

GOD HELG TIL DERE ALLE!!!!!

6 kommentarer:

 1. Så moro! Her spirer å gror det for fult ja! :) ønsker deg en fin fin helg! kos dere i sola!!

  SvarSlett
 2. Hei :-)
  Så hyggelig at du vil følge bloggen min. Jeg har lagt meg til hos deg. Du verden for et flott drivhus du har. Jeg så også på drivhuset er ferdig. Det må være herlig å dyrke sine egne planter. Jeg ønsker meg et drivhus så det står på listen etter hvert.
  Ha en fin helg.
  Hjertelig fra Merete

  SvarSlett
 3. oj så mye fint du har fått drevet frem i huset ditt:) jeg gleder meg til å få meg ett sånt ett jeg også..hehe... skal bearbeide mannen så får vi se;) så koselig det var med den stolen..bare sette seg ned ett lite minutt og se livet gror..så deilig følelse.. ha en fantastisk helg med dine:)

  SvarSlett
 4. så fint drivhus, det kunne jeg virkelig tenke meg :) kanskje en dag! Er så gøy å pusle med små frø som spirer og gror.

  SvarSlett
 5. Så moro!! Jeg ønsker meg også drivhus... Men når man pusser opp er visst ikke slikt første pri mener mannen? Hørt sånt?

  Lykke til med videre hageliv :-)

  SvarSlett