onsdag 15. juni 2011

Kattastrofe...

Titter innom for å ønske dere en super dag!! Sola skinner her i dag, og håper den venter på meg når jeg er ferdig på jobb, så jeg kan nyte den litt!!!

I den nyoppussede gangen vår tror jeg at kattastrofe skal henge! Bildet er laget av Tone Flesche, ei søt og meget dyktig kunstner her i Larvik som hadde utstilling på caféen!! Har ikke hengt det opp ennå... Har ikke lyst til å lage hull i den nye veggen... Men nå har kattene stått der noen dager, og jeg er rimelig sikker på at det er riktig plass! Var vanskelig å ta bilde uten gjenskinn... Har ikke fått kobla til strømmen der ute ennå, så er ganske mørkt... :)
Ønsker dere alle en flott dag! Og tusen takk til dere som legger igjen søte kommentarer hos meg!!

Klem fra Kathrine

5 kommentarer:

 1. Fyttikatta så kult det bildet var:o)

  Fint om du kan forandre bloggnavnet (drømmefangeren) til det nye navnet mitt i bloggrollen din:o)
  Ha en strålende dag du også!
  Heleneklem

  SvarSlett
 2. Kjempe stilig bilde!:)
  Skjønner godt at du ikke vil slå spiker i nyoppussa gang;)Liker det ikke jeg heller,så greit og vere helt sikker på hvor ting skal vere:)
  HA en fin dag!

  SvarSlett
 3. Heia du:) Veldig fint bilde og knallfine knotter på kommoden!LIKER:)
  Ha en finfin kveld- klem fra Vera

  SvarSlett
 4. Kjenner meg igjen i vegringen mot å slå hull i nye vegger he-he. Det er et nydelig bilde som passer perfekt over kommoden! ;0) Heldige du som har funnet alle de fine Norgesglassene også da. Kjempestilig med te-lys i! Ønsker deg en flott dag! Klem fra meg

  SvarSlett
 5. Alltid moro å finne "skatter"! Ha en fin kveld :)

  SvarSlett