torsdag 28. juli 2011

Filmet oss fra overvåkningskamera!

De siste dagene har vært veldig spesielle. Men nå begynner ting å roe seg i meg! Livet må fortsette, selv om det har skjedd grusomme ting. Jeg var jo der. I etterkant har det vært som en vond drøm, men overvåkningskamera på VG bygget har filmet oss da det skjedde... Så nå har jeg bevis på det for meg selv i hvertfall! Merkelig å se det, men er utrolig glad for at vi er like hele, og at ikke vi var 10 meter lenger oppe i gata....


Her ser dere jeg går sammen med mann og lillegutt......

I går var jeg sammen med familien og bakte brød i den gamle steinovnen!!! Tenkte jeg skulle lage et innlegg om det i kveld! Men først er det jobben som kaller!

Ha en fin dag!!!

Klem fra Kathrine!

2 kommentarer:

 1. Huff! Sikkert rart å se seg selv.

  Eg er hjemme igjen me har vert heime hos mine foreldre i vest. Min far er ikkje bra. fælt å tenke på at det kanskje var siste gang er såg han. Sånnt vet ein jo ikkje, kan ikkje være der heile tida heller.

  Når me kom hjem her, venta blomsterhilsener på oss,
  noen som trudde min 18 åring var på utøya! Da var det umuligt å holde tårene vekk!

  Livet må jo gå videre så får prøve å tenke på andre ting.

  Bakerovnsbrød er jo så godt.

  Bakerovnen var uheldigvis fjernet fra dette huset, men me baker av og til hos min svigerinne i Arendal.

  Varme tanker, + klem fra meg.

  SvarSlett
 2. Sender deg mange gode klemmer, det har vært helt forferdelig å være vitne til alt på tv. Kan ikke tenke meg til hvordan det måtte ha vært å oppleve det sånn på kroppen sommdere.. Nyt dagene og hverandre så godt dere kan!!:-) Dere er sterke!

  Klem fra Jorid

  SvarSlett