fredag 26. august 2011

En herlig fredag på Fanny!

I dag har det gått i ett på jobben. Men det er jo så koselig når caféen fylles av sultne gjester! Litt gråvær ute, og levende lys og god stemning inne. Ny kunstutstilling har vi også fått!  Tok noen bilder med mobilen for en stund siden. Ikke verdens beste kvalitet, men legger de ut så dere kan se! Legger også med adressa til hjemmesiden så kan dere ta en titt! Der ser dere "tårnet" fra utsiden. Et herlig selskapslokale hvor vi har alt fra bryllup til minnestunder og 40 års lag! For en ukes tid siden malte vi veggene der inne hvite og gulvet i en herlig gråfarge! På det første bildet her ser du at veggene er gule der inne... Rosene på bildet fikk vi etter et selskap vi hadde, som takk for en fin kveld! Koselig!
2 kommentarer:

 1. Hei igjen :)
  Kjempe fin kafe',heldig å jobbe i slike miljøer :) Tenker det er mange som vil ha tilstelninger der !
  Skal prøve å forklare : Når jeg skal trykke på kommentar feltet og trykke på hva profil jeg skal velge mangler du navn/nettadresse og anonym knapp som står nederst på de fleste :)Dette er godt å ha når det ikke gikk an å legge inn på gooogle konto.Du må gjøre det på innstillinger. Før jeg fikk blogg brukte jeg anonym knappen når jeg la inn kommentarer :)
  Koselig blogg du har !

  Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Så koselig! Virkelig! :)

  Anine og jeg hadde store planer om å ta en lunsj hos deg ila sommeren. Sånn blir det noen ganger, tiden strekker ikke til! Men det er jo koselig med et høst besøk også :) Vi får det nok til snart :)

  SvarSlett