- 6 stk potet
- 3 stk gulrot
- 2 stang stangselleri
- 1 stk rød paprika
- 1 stk løk
- 2 fedd hvitløk
- 1 bokser hermetisk tomat
- 1 ss tomatpuré
- vann
- 3 stk grønnsakbuljongterning
- 1 ts chilipulver
- 1,5 ss garam masala
- salt
- pepper
- frisk koriander
Skjær potetene og paprikaen i store terninger, gulrøttene og stangsellerien i skiver. . Hakk løk og hvitløk. Stek løken blank, og surr deretter hvitløk og paprika sammen med den og chilipulveret. Ha oppi poteter, gulrøtter og stangselleri og hell over ca. 1 liter vann og buljonterninger. La suppen putre under lokk i ca. 10 minutter. Ha så i hermetisert tomat og tomatpuré og kok i ytterligere 10 minutter. Krydre med garam masala og salt og pepper. Rør rundt og suppen er klar for servering.
Jeg tenkte å servere med frisk koriander, nanbrød og rømme. Nam!!! Gleder meg til middag!!!
Takk for koselig hilsen på bloggen min :)
SvarSlettEr nokså mett av julemat nå, så jeg begynner å bli klar for hverdagen jeg og :)
Ser ut som ei nydelig suppe, må prøve den en dag :)
Klem Gitte
Så god ut! Denne skal prøves! :)
SvarSlettGODT nytt år til deg søta!
Go klem herfra
Ja den suppen må prøves.
SvarSlettGodt nyttår og kos deg masse.
Klem
Liza
Godt nytt og spennende år til deg Fru Eriksen. Håper formen er bra. Vi sees og snakkes. Klem fra M
SvarSlettGodt nyttår:)) Suppen såg spennendes ut!:-)
SvarSlettHei :)
SvarSlettDet så deilig ut :)
Hvordan er det med deg?
Klem fra svingen
MMM... Elsker suppe og denne så god ut.
SvarSlettGodt nyttår.
Klemmer
Hei og godt nytt år! Håper suppa sto til forventningene og at du ellers har det bra :) Ha en flott ny uke!
SvarSlett